Middelfart 001 (10)

Trykforøgerstationer

Solide overbygninger til vandforsyninger 


BOAtech
 fremstiller trykforøgerstationer i mange varianter. Vi fremstiller præfabrikerede standardstationer i fire størrelser, men kan også lave specialdesignede løsninger. Har I specielle ønsker til jeres trykforøgerstationer, er I velkommen til at kontakte os, så vi kan finde en løsning, der passer til jer. 

Trykforøgerstationer består af et trykforøgeranlæg og en overbygning dertil. Anlæg til trykforøgning bruges, hvor vandtrykket ikke er tilstrækkeligt og anvendes typisk i forbindelse med vandværker, boligområder og industriområder. 


Levering og tilkobling af trykforøgerstation 
BOAtechs trykforøgerstationer er præfabrikerede og leveres nøglefærdige på fundament, klar til tilkobling. Stationerne kan opbygges både med betonfundament og med plastfundament. De er opbygget på en måde, så det er nemt at flytte trykforøgerstationen uden større destruktive indgreb, hvis det bliver nødvendigt.


Gode materialer og arbejdsforhold 
Overbygningen er konstrueret af kraftige materialer, som samtidig er flotte og passer ind i naturen. Overbygningen sikrer at anlæg og pumper står tørt og godt, og at der er gode arbejdsforhold.  

BOAtech har samarbejdet med Grundfos siden 2002, hvor BOAtech har fremstillet, leveret og monteret trykforøgeranlæg og pumpestationer 
 

I kataloget nedenfor kan du læse mere om de forskellige løsninger, materialer, konstruktion, anlæg mm. i trykforøgerstationerne:  

Katalog Tryk

Har du spørgsmål? Skriv til os.


Skal du i gang med et nyt projekt, men er lidt i tvivl om, hvad der kan lade sig gøre inde for budgettet. Så skriv endelig til os. Vi vender tilbage hurtigst muligt med et seriøst og uforpligtende svar.