IMG 1117 Boatech

Pumpestationer

Pumpestationer i høj kvalitet klar til tilkobling 


BOAtech
 fremstiller pumpestationer i mange varianter til udendørs installation. Vi har tre standard overbygningsmodeller, men kan også specialdesigne pumpestationen, så den passer lige netop til jeres behov. I er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan finde vi en løsning sammen.   


Levering og tilkobling af pumpestation
 
BOAtechs pumpestationer leveres færdigsamlet på fundament og kan tilkobles og være i drift inden for få timer. Pumpestationerne opbygges enten med betonfundament eller med plastfundament. De er opbygget på en måde, så det er nemt at flytte pumpestationen uden større destruktive indgreb. Pumpestationerne overholder naturligvis alle krav til pumpestationer. BOAtechs pumpestationer er velegnede, hvad end det drejer sig om stempelpumper, drænpumper, kloarkpumper, pumper til transport af spildevand osv. 


Dykkede eller tøropstillede pumpestationer
 
BOAtech fremstiller både dykkede og tøropstille pumpestationer. Der er en række fordele ved det tøropstillede anlæg. F.eks. kræver det kun én mand ved eftersyn, har ingen direkte kontakt med spildevand og meget god ventilation, som sikrer godt arbejdsmiljø og forlænger levetiden på elektriciteten.  


Overbygning i gode materialer
 
BOAtechs overbygninger til pumpestationer fremstilles i gode slidstærke naturtro materialer, hvor et godt arbejdsmiljø, vedligeholdelse og servicering er tænkt nøje ind i løsningen. Overbygningerne leveres i tre forskellige standartstørrelser 2,5x2,5 - 3,0x3,0 og 3,5x3,5, men kan også specialfremstilles og designes fra egen tegnestue, så den passer præcist til jeres behov.  


Rørsystemet til pumpestationen designes altid specifikt til den konkrete opgave af certificerede erfarne svejsere. 
 

Desuden tilbyder vi blandt andet: Hardliner, softliner, rørsystem rustfri, rørsystem plast, ventilskabe, ventiltopløsninger, aluminiumsdæksler, kørebanedæksler, kulfilter units, ejektorer, kranløsninger, mm.

BOAtech har siden 2002, fremstillet, leveret og monteret pumpestationer, trykforøgerstationer og andre skræddersyede løsninger til Grundfos.

Her kan du læse mere om BOAtechs pumpestationer: 

Katalog Finalpumpe

Har du spørgsmål? Skriv til os.


Skal du i gang med et nyt projekt, men er lidt i tvivl om, hvad der kan lade sig gøre inde for budgettet. Så skriv endelig til os. Vi vender tilbage hurtigst muligt med et seriøst og uforpligtende svar.