JF2A8732 Boatech

Procesudstyr til fødevareindustrien

Specialdesignet og miljøvenligt procesudstyr 


BOAtech
 fremstiller, designer og konstruerer procesanlæg til fødevareindustrien. Vi designer altid udstyret ud fra kundens specifikke behov, så det optimale resultat opnås. Vi sætter en ære i at levere den rette løsning for dig.  

Vi fremstiller udstyret i en høj kvalitet af fødevaregodkendte materialer, primært i rustfrit stål. Vi går op i funktionelle, miljøvenlige og økonomiske løsninger, som sikrer et godt og sundt arbejdsmiljø. 

Nedenfor kan du læse mere om det udstyr, vi producerer: 

 • Vaskeudstyr til fødevareindustrien 
  BOAtech fremstiller vaskemaskiner til vask af udstyr inden for fødevareindustrien, såsom kødvogne, kasser, frysebakker mm. Vaskemaskinerne sikrer en hurtig, effektiv og samtidig miljøvenlig rengøring.  

 • Enkelt eller dobbelt ejektorer 
  BOAtech fremstiller enkelt eller dobbelt ejektorer med eller uden transportbånd. De laves i rustfrit stål, solid kvalitet og med justerbare fødder.

 • Vaskeanlæg til kødvogne 
  BOAtech fremstiller vaskeanlæg til kødvogne i rustfrit stål, som sikrer hurtig og effektiv rengøring. Vaskeanlæggene er nemme at programmere. Afhængig af vaskeprogram kan maskinen vaske op mod 40 vogne på en time. 
   
 • Vaskemaskine til plastkasser  
  BOAtech fremstiller vaskemaskiner som er designet og konstrueret til vask og tørring af plastkasser inden for fødevareindustrien. Maskinen konstrueres i moduler, der giver dig mulighed for at bygge en maskine med en kapacitet, der passer til jeres behov og med mulighed for udvidelse senere. 
   
 • Udstyr til palletering af vertikale frostblokke 
  BOAtech fremstiller udstyr til tømning af lodrette frysere. Udstyret kan håndtere frosne blokke fremstillet af næsten alle typer produkter som hakket kød, slagteaffald fra kylling, kød og fisk, hel fisk såsom sild og makrel osv. Udstyret sparer arbejdskraft og sikrer godt arbejdsmiljø og sikker håndtering af fødevarer.  

I katalogerne nedenfor kan du læse flere specifikationer på det forskellige udsyr:  

Katalog Wash
Katalog Ejector
Katalog Meat
Katalog Box
Katalog Palletizer

Har du spørgsmål? Skriv til os.


Skal du i gang med et nyt projekt, men er lidt i tvivl om, hvad der kan lade sig gøre inde for budgettet. Så skriv endelig til os. Vi vender tilbage hurtigst muligt med et seriøst og uforpligtende svar.