Boatech Fryserammer Topslide

Fryserammer og frysebakker

Holdbare fryserammer og frysebakker i høj kvalitet 


BOAtech
 har, siden vi udviklede den første aluminiumsfryseramme i 1972, designet og fremstillet fryserammer og frysebakker til indfrysning af fisk, skaldyr, kød og lignende produkter.  

Vores fryserammer og frysebakker er af høj kvalitet og har en holdbarhed i top. De fremstilles i slidstærkt aluminium og er designet, så de både er nemme at håndtere og rengøre. 

Vi leverer desuden en bredt udvalg af relateret udstyr til håndtering, tømning og vask af fryserammer og frysebakker. 

Standard eller specialdesignede modeller
Vores standard fryserammer fremstilles i modellerne single, double og Norwegian double i typerne: Super E-59, Super U-59, 
Regular E-59 og Regular U-59. Rammerne fås desuden med løse eller faste bunde alt afhængig af jeres behov.  

Udover vores standardrammer kan vi skræddersy fryserammer i alle længder og bredder – det vigtigste er, at de passer til jeres behov.  

Kvalitetssikret udstyr til forarbejdning af fisk  
BOAtech har gennem årene leveret fryseudstyr til kunder verden over. Vi fremstiller vores fryseudstyr i aluminium og rustfrit stål og leverer den bedste kvalitet, hvor der er lagt vægt på hygiejne, målfasthed og lang levetid. Alt vores udstyr lever op til frysekrav til nedfrysning, opbevaring og håndtering af friskfanget fisk og skaldyr. 

BOAtech har ligeledes gennem årene leveret et bredt udvalg af fangstbehandlingsudstyr og procesudstyr til fødevareindustrien 


Her kan du læse mere om 
BOAtechs fryserammer og frysebakker: 

 

Fryserammer 1

Fryseramme 2

Har du spørgsmål? Skriv til os.


Skal du i gang med et nyt projekt, men er lidt i tvivl om, hvad der kan lade sig gøre inde for budgettet. Så skriv endelig til os. Vi vender tilbage hurtigst muligt med et seriøst og uforpligtende svar.