IMG 1074 Boatech

Toiletbygninger

Nøglefærdige toiletbygninger i høj kvalitet 


BOAtech
 fremstiller toiletbygninger og toilethuse i mange varianter. 

Vi fremstiller præfabrikerede standardtoiletbygninger på henholdsvis 6, 9 eller 12 kvadratmeter. Derudover er det muligt at få specialdesignede toiletbygninger. Har I specielle ønsker til jeres toiletbygning, er I naturligvis velkommen til at kontakte os, så vi kan finde den løsning, der passer til jer.

Levering og tilkobling af toiletbygning 
Toiletbygningerne bliver fremstillet på et betonfundament, der gør det nemt at levere og tilkoble den færdige toiletbygning. Det gør det også muligt at flytte bygningen uden større destruktive indgreb, hvis det bliver nødvendigt. Bygningerne egner sig både til naturområder og tæt bebyggelse, da de både kan tilsluttes kloak eller laves med opsamlingstank. 

Elegant og slidstærkt design 
BOAtechs toiletbygninger fremstilles i en elegant sammensætning af træ, rustfrit stål og glasfiber, hvilket gør dem særdeles slidstærke og vedligeholdelsesvenlige. Bygningerne er handicapvenlige og kan desuden laves med special hærværkssikret inventar. 

BOAtech fremstiller bygningerne til ZENZO toilets, som har forhandlingen af dem:

ZENZO TOILETS 
Hyttegårdsvej 19  
DK-3200 Helsinge 
Tel: +45 70271980 
E-mail: info@zenzotoilets.dk 

Her kan du læse meget mere om inventar, materialer, teknik, mulige tilvalg mm. i toiletbygningerne: 

Toiletbygninger
Hærværkssikrede toiletbygninger

6m2 standard

9m2 med overdækning

9m2 standard

Special bygning

Har du spørgsmål? Skriv til os.


Skal du i gang med et nyt projekt, men er lidt i tvivl om, hvad der kan lade sig gøre inde for budgettet. Så skriv endelig til os. Vi vender tilbage hurtigst muligt med et seriøst og uforpligtende svar.